Info & Promosi terkini

CARA GUNA PL SUPERGEL\r\nTiga Peraturan Cara Guna Dan Yang Mana Sesuai Dengan Anda.\r\n\r\n Cara 1:\r\nAmbil 1 sukatan sapu urat bawah dagu dan takok sehingga kering. Tunggu 1 jam lagi lama lagi baik sebelum melakukan persetubuhan, ini adalah kegunaan biasa ...
Saya Hj Zulkarnaen Abdullah dari TEMERLOH , PAHANG..telah menjual produk ini SECARA ONLINE/POSLAJU sejak Dis 2005 . Oleh itu tuan/puan TIDAK PERLU berasa bimbang untuk membuat pembelian secara online/bank in/transfer (belian secara pos) kerana semua ...
AMARAN : Kandungan laman web ini sesetengahnya mengandungi bahan yang sesuai untuk orang dewasa (18SX) sahaja. Ianya bertujuan untuk memberi maklumat dan promosi berkaitan produk sahaja. Produk lelaki dan wanita hanya dijual kepada golongan suami is...

Pl Super Spray

SPRAY

 

PL SUPERSPRAY

Pernahkah Anda Mengalamai Situasi Berikut…

 

  • Mengalami Pancutan Pramatang,Tak Sampai 5 Minit?
  • Tak Dapat Rasai Nikmat Bersama Yang Maksima?
  • Rutin Seks Terganggu kertana Tak dapat bertahan lama?
  • Kena Perli Dengan Isteri Sebab Tak Mampu memuaskannya?
  • Rasa rendah diri atau bosan akibat masalah seks?
  • Rasa Tercabar Kelelakian Anda?
Salam sejahtera,Apa khabar? terima kasih kerana luangkan masa beharga anda untuk melawat ke web page saya yang simple nie.Jika anda tercari-cari produk untuk lelaki di intenet,saya cadang anda baca baca keseluruhan web nie dan saya jamin anda akan berpuas hati jika mendapatkanya.Berurusanlah dengan saya ,saya akan bantu & berikan yang terbaik buat anda, InsyaAllah…Sila bookmark web page ini, sila tekan CTRL+D untuk mudahkan carian anda di lain masa.Ok teruskan bacaan anda.
tahan lama

Tahukah Anda Apa itu Pancutan Pramatang??
Jika tahu bagus…Jika tak? saya jelaskan… Pancutan pramatang adalah pancutan yang terlalu awal, ia terjadi sebelum wanita atau pasangan anda klimaks. Ini bermakna, anda puas, tetapi pasangan anda tidak.

Sekiranya anda terpancut terlalu awal sebelum pasangan anda sampai kemuncak kepuasan. Maka anda gagal menjadi kekasih dambaan pasangan anda. Sekiranya ini selalu terjadi, maka pasangan anda tidak berpuashati dan mencari jalan alternatif untuk memuaskan dirinya. Kebanyakan punca keretakan rumahtangga adalah disebabkan nafkah batin yang diberi secara tidak sempurna.

PLSUPERSPRAY DIGUNAKAN KHAS UNTUK LELAKI TAHAN LAMA

100% HERBA BUATAN TEMPATAN
BAGAIMANA PL SUPERGEL™
BOLEH MENJADI BEGITU…..SUPER?
Beginilah caranya bagaimana PL SUPERSPRAY™ bertindak…
PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN … Serta – Merta!
PLSUPERSPRAY
Adalah satu produk herba 100% .
Produk ini disahkan bebas dari bahan aktif KIMIA melalui analisis makmal yang berprestij CEPP (Engineering Chemical Pilot Plan) UTM

 

  • Tiada lagi pancutan mengejut

  • Tiada lagi rasa malu

  • Tiada lagi kekecewaan

Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pra-matang (premature ejaculation) Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Spray – 100% Asli – Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya! Ubat tahan lama,PL SUPER SPRAY™ adalah herba traditional untuk lelaki bagi menghentikan pancutan pra-matang. Herba ini dibuat daripada resepi istimewa yang dikumpulkan dari buku traditional Melayu lama.

Kemampuan setiap lelaki untuk BERTAHAN LAMA ketika bersama pasangan masing-masing berbeza mengikut faktor umur, kesihatan, keadaan fizikal serta juga keadaan psikologi atau emosi. Tidak dapat dinafikan kaum lelaki seboleh-bolehnya ingin bertahan selama mungkin ketika ketika mengadakan hubungan seks ataupun sekurang-kurangnya mampu bertahan sehingga pasangannya merasa puas atau orgasme terlebih dulu. Keinginan untuk bertahan lama mungkin boleh dikaitkan dengan faktor keegoan (tidak macho) atau naluri kelelakian.

Di samping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghadapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (premature ejaculation).

 

 

Masalah ini juga dikenali sebagai masalah cepat klimaks atau pancutan mani awal adalah satu isu yang amat menekan kaum lelaki dan juga pasangannya. EJAKULASI PRAMATANG biasanya berlaku kepada mereka yang baru sahaja memulakan hubungan seksual di mana pasangan lelaki tidak dapat mengawal klimaksnya lalu memancutkan mani awal.

 

 

INSYA ALLAH

Jangan sampai nanti isteri kita kutuk kita “apalah abang ni..harap badan je tegap tapi atas katil dah lah lembik cepat game over pulak tu, macam main game online ” Untuk para suami jangan jadi lelaki touch n go..Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita.

Tetapi.. Tidak Perlu Risau

Kerana Di Sini Ada JalanPenyelesaiannya.

Tahukah anda ? Mengikut anggaran Persatuan Andrologi Malaysia, lebih dari 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah lemah tenaga batin daN cepat pancut. Jumlah sebenar mungkin lebih 3 kali ganda. Tetapi masalah ini hanya di ketahui oleh diri sendiri dan pasanganya sahaja. Kerana kejantanan seorang lelaki hanya teruji di katil sendiri. Rahsia seorang lelaki akan terbongkar, apabila kalah teruk di katil sendiri semasa berasmara dengan pasangannya. Ramai lelaki yang kelihatan hebat dan gagah diluar tetapi kalah teruk di atas katil sendiri..

Adakah anda juga dalam kategori ini..?

Dengan PL SUPER SPRAY Anda Akan Terkeluar

Dari Statistik Di Atas…

Lelaki akan merasa tertekan dan seolah-olah jatuh maruahnya di depan pasangan wanitanya. Keadaan diburukkan lagi apabila pasangannya menyuarakan perasaan kurang puas dengan hubungan kelamin mereka.

Mengikut kajian yang pernah dijalankan oleh Dr Alfred Kinsey, dia mendapati sebilangan besar lelaki (respondennya ialah rakyat Amerika) hanya dapat bertahan seminit setengah daripada awal hubungan penetratif sehingga ke peringkat pancutan mani. Sebilangan lagi dapat bertahan dua minit dan jarang sekali mencecah sehingga 15 minit.

NOTA: PLSUPERGEL DAN PLSUPERSPRAY DIHASILKAN OLEH ORANG SAMA DAN RESEPI DAN BAHAN-BAHAN YANG SAMA, CUMA SATU BERBENTUK GEL DAN SATU LAGI CECAIR PL SUPER SPRAY DIGUNAKAN KHAS UNTUK LELAKI TAHAN LAMA 100% HERBA BUATAN TEMPATAN

 

PERKARA PLSUPERGEL PL SUPERSPRAY
KANDUNGAN 2.5 ML ML
ISIAN GEL PEKAT TETAPI BOLEH 30-40 KALI GUNA LEBIH CAIR (CEPAT MERESAP) BOLEH GUNA 30-40 KALI
MASA GUNA 1 JAM-2 JAM SEBELUM SEKS 15-30 MINIT SEBELUM SEKS
BAHAN YANG SAMA 100%HERBA (LULUS UJIAN MAKMAL) 100% HERBA (LULUS UJIAN MAKMAL)
BOTOL BOTOL, DISERTAKAN PENCOLEK DAN BERKOTAK BOTOL SPRAY
KESAN BERKESAN BERKESAN LEBIH CEPAT

 

** FAKTA **

- 78% wanita Asia tidak merasa puas tiap kali bersama pasangan. Namun perasaan tersebut diketepikan demi menjaga hati pasangan.

- 35% kes cerai di Semenanjung Malaysia adalah kerana suami cepat inzal (pancut), lemahnya daya seks dalam memuaskan naluri seks isteri.

- Wanita mempunyai 9 nafsu berbanding lelaki yang hanya ada 1.

- Kegagalan mencapai orgasme lengkap boleh menyebabkan wanita mengalami ganguan organ seperti sakit buah pinggang, perut, usus dan saraf.

Oleh yang demikian, jika ANDA ingin BERTAHAN LEBIH LAMA DI RANJANG atau berdepan dengan masalah EJAKULASI PRAMATANG atau cepat klimaks (pancutan mani awal) adalah sangat mustahak bagi ANDA untuk mencari pendekatan yang sesuai dan serasi untuk diamalkan supaya keyakinan diri dapat dipulihkan kembali dan keharmonian rumahtangga berpanjangan.

Jika isteri anda sering menolak ajakan anda untuk melakukan hubungan intim, cuba FIKIRKAN semula……….

ADAKAH ANDA TELAH BERJAYA

MEMBERI ISTERI ANDA PUNCAK INZAL????

Masalah PE ?Apakah 2 sebab utama berlakunya pancutan pramatang?
Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi. Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.Oleh itu apakah penyelesaiannya???Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasm! Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pramatang.
Ianya adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama! Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda— dengan usaha anda sendiri — yang akan bertahan seumur hidup anda..

“Kami menjaminkan kepuasan anda…

Kami menjaminkan keseronokan anda”

PL SUPER SPRAY

FAKTA : Jika anda takutkan pasangan anda akan mentertawakan anda kerana menggunakan PL SUPER SPRAY™, JANGAN BIMBANG. Lebih 30% PL SUPER SPRAY™ ini dibeli oleh wanita untuk pasangannya. Kenapa anda tidak???

Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup.

 

PEMBELIAN MELEBIHI PUKAL/BORONG,HARGA BOLEH  DIRUNDING

 

APA LAGI TUNGGU???

 

TESTIMONI PLSUPERGEL/PLSUPERSPRAY

Pengguna 1 : Malam pertama (lepas nikah) saya tergelincir awal tidak sampai 2 minit. Isteri ketawakan saya & saya tersipu-sipu malu. Bersyukur.. sehingga ke hari ini saya tidak pernah tewas lg uuuu! Malah ikatan rumah tangga kami semakin bahagia mana taknya asyik senyum jer tiap-tiap hari. Isteri pulak makin sayang . Sekarang pergi kerja pun seronok, senyum dan sentiasa berfikiran positif dengan semua orang hu hu hu En Azman. 017-741 5596, JB.
Pengguna 2 : Perghhh….., dengan PL SuperGEL setengah jam mendayung…tapi x sampai ketepi..hu hu isteri saya cakap sambung esok je la bang…….En. Jamil 017-716 2220 UTM, JB.
Pengguna 3 : Kawan kenalkan PL SuperGEL kepada saya tetapi ketika itu saya anggap perkara ini remeh dan dengan rasa ego saya mengatakan kepadanya tak pe lah. Tetapi apabila berfikir sejenak, tidak salah mencuba. Akhirnya, buat pertama kali isteri saya mengucapkan terima kasih kepada saya. Dia tersenyum. Selepas saat itu saya tidak pernah tewas. Hidup kami semakin bahagia. En. Shahrul 012-760 3633 Permas Jaya
Pengguna 4 : Hari ini orang ketawakan saya..mudah-mudahan suatu hari nanti pasti mereka akan menyanjung saya he he he…hari-hari saya tolong sahabat-sahabat saya yang memerlukannya. En. Hasbol 012-714 1272 Gelang Patah
Pengguna 5 : Saya amat berpuashati dengan PL SuperGEL ini dan hasilnya amat memuaskan. Isteri pelik dan gembira puas melihat perubahan saya (dia tak tahu). Ustaz Zaki 012-766 7139 Larkin
Pengguna 6 : Memang berkesan PL Superspray sampai isteri saya tidak tahan. Awie 017-756 0017 Senai, JB
Pengguna 7 : Pergghhh! Memang betul-betul “uuuuu”… Isteri senyum memanjang..tidak terucap dengan kata-kata,..memang dapat rasai kepuasan dalam pelbagai teknik…! En. Din 013-930 0341 JB.
Pengguna 8 : Amat menakjubkan.Perubahan yang amat ketara. Guna gear 5 baru keluar. SAYA MESTI PILIH PL SuperGEL! , En. Lokman 016-797 5810 Pontian, Johor.
Pengguna 9 : Terima kasih ketengahkan PL Superspray ini kepada saya…semalam siang tenaga kurang. Maklumlah pertarungan yang lama berlaku pada malam sebelumnya. Isteri tiba-tiba pelik tetapi gembira dengan perubahan yang berlaku. Ada ke patut dia mintak lagi malam ini?:-) Wan 013-275 5xxx Sabah
Pengguna 10 : Pagi tadi pukul 4am baru game….tiup wisel pukul 2am…peweeet…..dari Kuching, Sarawak En. Osman 013-211 8724
Pengguna 11 : “Isteri saya selalu berpesan…Bang.,jangan lupa sapu PL SuperGEL baru puas” dari Kajang 019-610 4432 En Adi.
Pengguna 12 : “ Marvellous! I scored 2-0 last nite. Bersyukur bertemu PL SupersprayTM”. , JB
Pengguna 13 : Pehh memang terbukti PL SupersprayTM power, 4 ‘style’ berdayung…. En. Zul 013-707 9619

CARA GUNA PL SUPERSPRAY™

SPRAY SEDIKIT SAHAJA KE JARI DAN RATAKAN KE SELURUH KEPALA ZAKAR.TUNGGU 20-30 MINIT KEMUDIAN BOLEHLAH BERSETUBUH PADA BILA-BILA MASA

 HARGA PRODUK ( 1 BOTOL 6 ML)

  HARGA
SJUNG
SBH/SWAK
L/NEGARA
1 PLSUPERGEL (2.5 ML)
RM50
RM60
RM70
1 PLSUPERSPRAY (6 ML)
RM70
RM80
RM90
1 PL BELACAK (100 ML)
RM80
RM90
RM100
PEMBELIAN PEKEJ/PUKAL/BORONG BOLEH DI RUNDING :
SMS/WHATSAPP KE 017-9316192

 

 

free counter statistics